Praktijk, zeilen of wandelen?

Talent!nzet houdt praktijk in ’t Veld. Daarnaast beschikken we over een zeilboot waarmee we het ruime sop kunnen kiezen. Het water, de prachtige vergezichten en de ongedwongenheid aan boord halen het beste in je naar boven. Maar misschien spreekt een wandeling je meer aan? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We zoeken graag samen met jou de natuur op. Het bos, het strand, de polder… kies maar uit. Er is zoveel moois te ontdekken. Buiten, maar zeker ín jezelf. 

Praktijk

Voor een succesvol coachingtraject is het heel belangrijk dat je je thuis voelt. Dat kan alleen in een aangename, warme en veilige omgeving. Die hopen wij je met onze fraaie praktijkruimtes te bieden. Beide ruimtes zijn lekker licht, puur natuur en kunstzinnig ingericht met basic houten meubelen en mooie foto’s. Kom het zelf maar ervaren.

Onze locatie

Talent!nzet ’t Veld

Rijderstraat 12 B

1735 GD ’t Veld

 

Telefoon         06 53 268 423 (Peter) of 06 30 137 450 (Rita)

E-mail             info@talentinzet.nl

Internet          www.talentinzet.nl

Zeilen

We kunnen ons voorstellen dat je liever naar buiten gaat. Sommige mensen komen nou eenmaal beter tot hun recht in de frisse lucht. Op onze kajuitzeilboot ‘Gulliver’ bieden we het beste van twee werelden: het actieve buitenleven aan dek en een goed gesprek in de kajuit. Wij varen met een zeewaardige houten kajuitzeilboot. De boot ligt in de haven van Medemblik. Dat geeft ons de gelegenheid om direct het IJsselmeer op te varen, richting Friesland of naar de Waddenzee en de Waddeneilanden. Ook een tochtje naar het Markermeer behoort tot de mogelijkheden.

Zie je het zeilen helemaal zitten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk ook maar eens op: born2sail.nl

Wandelen

Strand, bos, karakteristieke polderlandschappen… De Kop van Noord-Holland is rijk bedeeld als het om natuurschoon gaat. Daar maken wij natuurlijk graag gebruik van. Hou je van de natuur, frisse lucht en van wandelen? Dan is een wandelsessie iets voor jou. Tijdens onze wandeling ontstaat er rust en ontspanning. Daardoor kun je dichter bij je gevoel komen en dat is nodig om patronen te herkennen: in je leven, in je gedrag, in je relaties. Door elementen uit de natuur te gebruiken om wensen, gedachten en gevoelens uit te spreken dring je door tot de kern en ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Talent!nzet

De volgende stap naar je ware natuur